Cuma, Ağustos 26, 2011

ÇİLEK SARISI SAÇ RENGİ



Siz de sarı saçlara sahip olmak istiyor ve cesaret edemiyorsanız bu yazıyı okumanızda fayda var.



Çarpıcı ve karşı konulmaz… Çekingen ve kendine güvenli… Kıştırtıcı ve doğal… Büyüleyici ve ulaşılmaz… Gösterişli ve şık… Sarı saç baş döndürür. Tıpkı operasyonsuz estetik olmak gibi… Sarışınsanız kendinizi bir yıldız gibi hissedersiniz. Sarı rengin sayısız tonu, kişiliğinizin ve ruhunuzun sonsuz gölgelerini yansıtır. Siz de sarı saçlara sahip olmak istiyor ama cesaret edemiyor musunuz. Artık ilk kez sarışın olmak artık bir cesaret işi değil!

Musatafa Uzun Kuaför, göz renginizi ve doğal saç renginizi tanımlayarak kişisel sarışın tipinizi belirliyor, size özel sarı tonu birlikte keşfediyor, göz alıcı ve muhteşem sarı ışıltısının tadını çıkarıyorsunuz.

İşte, Mustafa Uzun Kuaför Saç Stilisti Osman Uzun’dan sarı saç adaylarına öneriler;

Gözlerim ela, yeşil ya da açık kahverengi, doğal saç rengim orta sarıdan koyu sarıya doğru diyorsanız, sizin için önerilen saç rengi “çilek ya da şeftali sarısı“. Siz bir sıcak sarışınsınız.

Gözlerim mavi, gri ya da koyu kahverengi, doğal saç rengim açık sarıdan orta sarıya doğru diyorsanız sizin için önerilen saç tonu buz sarısı ya da açık çelik sarısı. Siz bir soğuk sarışınsınız.

Gözlerim mavi, gri ya da koyu kahverengi, doğal saç rengim orta sarıdan koyu sarıya doğru diyorsanız sizin için önerilen sarı saç tonu “kum sarısı”. Siz bir nötr sarışınsınız.

Gözlerim ela, yeşil ya da açık kahverengi, doğal saç rengim açık sarıdan orta sarıya doğru diyorsanız sizin için önerilen sarı saç tonu “karamel sarısı”. Siz bir nötr sarışınsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder