Cuma, Ağustos 26, 2011

Mangolu Milföy Tatlısı Tarifi



Malzemeler(6 kişilik)
6 milföy hamuru
1 yemek kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı toz şeker Krema için 125 gr labne peyniri 2 yemek kaşığı toz şeker Yarım su bardağı krema 1 paket vanilya 2mango Üzeri için Pudra şeker
Yapılışı:
Fırını 200 dereceye ayarlayın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip, milföyleri ortadan ikiye kesin. Üzerlerine tarçınla karıştırdığınız şekeri paylaştırıp fırında pişirin. Labne peyniri ile şekeri mikserle çırpın. Krema ile vanilyayı ilave edip çırpmaya devam edin. Pişen milföyleri enine ortadan ikiye ayırın. Alt milföy katının üzerine krema sıkma torbasına doldurduğunuz kremadan sıkın. Mangoları dilimleyip kremanın üzerine dizin. Üzerini diğer milföy katıyla kapatıp pudra şeker serperek servis yapın.

alinti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder