Salı, Ağustos 23, 2011

yengec burcu uyum

Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeç'leri tanımlayan sözcük 'Hissederim' dir. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir.

Her işte olağanüstü olan ayrıntıcılıkları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Ayni sorumlulukları karşılarındakilerden de beklerler. Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler.

Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Kendilerini herhangi bir şekilde inciten kişileri zor bağışlarlar ve yapılan hareketi asla unutmazlar. Yengeç'ler müziğe ve dinsel konulara karşı ilgilidirler. Sabırlı olan Yengeç'ler tartışmalardan kesinlikle hoşlanmazlar. Duygularını sessiz bir şekilde saklarlar.
Yengeç burcu erkeği

Yengeç erkeği mükemmel bir partnerdir. ilgilenilmeyi ve hayatın problemlerinden korunmuş olmayı çok sever. Bebeklik döneminden itibaren Yengeç tiplerinin hayatını etkileyen en önemli faktörün genellikle anne olduğu görülür. Bir çok yengeç erkeğin, çok güçlü olan, ya da yetişkin bir erkek olduklarında bile annelik yapma konusunda ısrarlı olan anneleri vardır. Annenizle ilişkinizin bir zamanlar zor olup olmadığını hesaba katmadan kendinizi yargılamayın.

Ayrıca, güvensizliğe sebep olabilecek o anne etkisinin duygusal ilişkilerinizi yaralamasına izin vermemeye çalışın. Bir Yengeç Erkeğiïnin ikili ilişkilere atılmadan önce ``Anne Problemlerini'' çözmesinde yarar var. Tıpkı Yengeç Kızları gibi Yengeç erkeklerinin de annelik içgüdülerine benzeyen bir tarafları vardır. Çünkü, Yengeç Burcu dişi enerjiye sahip su grubundan bir burç olduğu gibi aynı zamanda Ayïın dönemlerinden de etkilenir. Zodyakın en tutkulu ve de güçlü tipi olmasanız bile sevdiğiniz kişiye duygularınızı duygularınızı en ince seviyede ve yoğun biçimde aktarabilirsiniz. Yeter ki, içinde yaşadığınız yuva güvenli olsun. Ya da siz kendinizi güven içinde hissedin
Yengeç burcu kadını

Biraz çılgın, biraz üzgün ve olağanüstü hayallerle doludur Yengeç Kadınları... Evet, Yengeç Kadınlarını tanımlamaya böyle başlamak mümkün. Tabii bu arada en büyük erdeminin sabır olduğunu söylemeden geçmeyeceğim. Ancak, kendisini üzüntüye kaptırdığı zaman hemen harekete geçmeli, onu kendisinden uzaklaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Yoksa, öylesine derin bir biçimde içine kapanabilir ki... İşte bu noktaya gelmeden onu yakalamaya çalışmalısınız. Bebek gibi üzerine düşülmesinden hoşlanan bir tarafı vardır. Sevdikleri tarafından şımartılma arzuları duyar.

Hatta bu isteği Yengeç Kadının yapısında taa derinlere kök salmış gibidir. Onu azıcık şımartarak inanılmaz ölçüde sevgisini alabilirsiniz. Size bütün benliği ile sevgisini sunacaktır. Yengeç Kızlarının sevdikleri için yapabileceği kahramanlık derecesinde fedakarlıklarının sonu yokmuş gibi görünür. Hatta içinden çıkılmaz durumlar içine girseniz bile o sizi asla yüzüstü bırakmayacaktır. Hiçbir şey onu sevdiğinden ayrı tutamaz. Yengeç Burcu biliyorsunuz annelik duygularını yönetir. Çocuklarından biri hapşıracak olsa hemen yatağa atıp ilaç, sıcak çay, tavuk suyuyla besler ve onu şımartır. Üstelik bu tutumu sadece çocuklarına yönelik değildir. Eşi, ailesi, sevdiğine karşı da büyük bir sevecenlik ve şevkatle yaklaşır..
Yengeç burcunun aşk hayatı

Bir ilişkinin başlangıcında Yengeç'ten, ilk adımın gelmesini ya da beğendiği insana açıkca duygularını belli etmesini asla beklememek gerekir. Utangaç ve direkt yaklaşamayan Yengeç, aşkta da pasif olmayı tercih eder. Yengeç geleneksel ve demode tarzlara daha yatkın olduğu için, ilk buluşmada bir tiyatro ya da romantik bir yemek kendisini daha rahat hissetmesine yardımcı olacaktır.

Romantik ve nostaljik yapıdaki Yengeç'le, geçmiş hakkında konuşmak O'nun kişiliği ve yaşantısı hakkında da bilgi edinme fırsatı sağlayabilir. Yengeç takdir edildiğini ve değer verildiğini her fırsatta görmek ve hissetmek ister. Komplimanlar, ilişkide ilerlemeye yardım eder. Partnerinin farklı konularda fikirlerini sorması, tavsiye istemesi de, Yengeç için değer verildiğinin göstergesidir. Yengeç reddedilmekten nefret eder ve korkar.

Hayır cevabını almak, küçük konularda bile, derinlerden zedelenmesine yol açabilir. Yengeç'in mükemmel bir hafızası vardır ve oldukça kıskançtır. Kolaylıkla unutmayacağı için, samimi ve dürüst olmayan yaklaşımlar ilişkinin kolayca bozulması riskini de taşır. Affetmesi ve unutması çok zordur. Duygusal olarak bir kez yaralandığı zaman, ilişki içindeki davranışlarını ve beklentilerini de değiştirebilir. İlişkide duygusal ve finansal güvence en büyük ihtiyacıdır. Eğer partneri ilişki içinde gerekli, onun ihtiyaç duyuduğu güveni sağlarsa, mükemmel bir eşe yaşam boyunca sahip olabilir.

Eşinin verdiği güven ve ilginin karşılığında, beklenenden çok daha yoğun bir sevgi, şefkat ve bağlılık ile besler. Koruma ve şefkat duygusu çok gelişkin olan Yengeç, çocuklar için mükemmel bir ebeveyndir..
Yengeç burcu ve cinsellik

Bu burcun bireyleri karşısındakinden emin olmadığı sürece duygularını, hislerini belli etmekten kaçınır. Çok kırılgan ve hassas olduklarından cinsel ilişki sırasında da karşısındakinden romantizm beklerler. Partnerini yatakta mutlu etmek için aşk oyunlarını kullanırlar. Yaşamında duyguların yeri büyüktür. Çok sadık olduklarından ilişkileri bitse bile uzun yıllar yalnız yaşayabilirler. Tek eşlilik taraftarıdırlar, bir gecelik ilişkilerden hoşlanmazlar. Cinsel ilişki sırasında geri planda kalmayı tercih ederler..
Yengeç Burcu Erkeği Cinsellik
Biraz ana kuzusu olan Yengeç erkekleri aşık olduğu kadınla sevişmekten hoşlanır. Duygusal, hassas ve pasif olmasına karşın yatakta aşık olduğu kadını mutlu etmek için aslan kesilir. Çok güçlü bir hafızası olduğundan partnerini nelerin heyecanlandırdığını unutmayarak her seviştiğinde aynı zevki almasını sağlar. Yengeç kadını gibi erkeği için de mekan önemlidir. Güzel bir yemek, yumuşak bir yatak ve şömine karşısındaki seks hoşuna gider. Sadık ve dürüst bir eş arayan bayanlar için Yengeç erkeği çok idealdir. Şehvetli, minyon ve sevimli bayanlardan hoşlanırlar. Ahlaksız ve vahşi sevişen kadınlardan korkarlar. Onlara, ailesinin ve arkadaşlarının sevgisini kazanarak ulaşabilirsiniz.  
Yengeç Burcu Kadını Cinsellik
Çok hoş, kışkırtıcı, büyüleyici ve seksidir. Bir çok erkeğin hayallerini süsler. Sürekli aktif bir cinselliğe sahiptir. İkizler kadınının aktif zekasını kullanmadığı tek konu sekstir. Seks Yengeç kadını için bir boşalama, gevşemedir. Romantizmden hoşlanmazlar. Gülerek, konuşarak sevişmeye bayılırlar. Olgun, konuşmayı seven ve özgür erkeklerden hoşlanırlar. Kıskanç erkekleri sevmezler. Erotik telefon konuşmaları, yazışmalar tahrik olmalarını sağlar. Partnerinin kışkırtıcı konuşmalar yapmasına bayılır. Yatakta basılma, yakalanma fikri İkizler kadını için çok caziptir. İlişkilerinde genelde kalpsiz kadını oynamayı severler. Bir erkeğin kendisine sahip olduğunu bilmek istemesine karşın onun üzerinde mutlak hakimiyet kurduğunu hissettiği anda ilgisini kaybeder. Onu elde etmek isteyen erkeğin bu kadın için her şey olmalı. Yani bir baba, ağabey, kardeş, arkadaş kadar yakın olması gerek..
Yengeç burcu ve sağlık

Yengeç burcu mideyi ve on iki parmak barsağını yönetir. Yengeç insanları kuruntulu ve çabuk üzülen kişiler olduklarından hazımsızlık çeker, ülser bile olabilirler. Süt bezleri çok iyi çalıştığı için Yengeç burcu " anneler burcu " olarak bilinir. Yengeç burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: orta ya da kısa boylu, yuvarlak gözlü, soluk ve beyaz tenlidirler.

Gözleri genellikle gri ya da çok açık mavidir. Saçları mat ve kahverengi olur. Yengeç'ler beslenmelerine dikkat eder ve beden eğitimi yaparlarsa sağlıklı olurlar. Zengin yiyeceklere düşkünlükleri ile tembellikleri özellikle orta yaşlarda şişmanlamalarına neden olabilir. Gastrit, barsak tembelliği ve böbrek hastalıkları da çekerler.

Yengeç burcu mide, böbrek ve göğüsleri yönetir. Yengeç'ler acıya hiç dayanamazlar. Hastalıklarını abartır, endişe ile hastalığı çağırırlar. Hastalandıklarında kendilerine bakanları canlarından bezdirirler. Yengeç'lerin beslenmelerine özen göstermeleri gereklidir. Ancak özel günlerde yemekler ilgi göstermeye alışmalı, spor ve gündelik yürüyüşlerini her zaman yapmalıdırlar..
Yengeç burcu ünlüleri

Sylvester Stallone, Tom Cruise, Bedrettin Dalan, Türkan Şoray, Sezen Aksu, Julius Caesar (Sezar), Lady Diana, Kenan Evren, Louis Armstrong, Nelson Rockefeller, Yul Brynner, Ernest Hemingway, Hermann Hesse, Kafka, Ringo Starr, Mireille Mathieu, Nathalie Wood, Reha Muhtar, Aşkın Nur Yengi, Aşkın Nur Yengi, Pınar Altuğ, Harun Kolçak..
Yengeç burcu ve iş hayatı

Yengeç insanı iş konusunda yaradılıştan yeteneklidir. Para işlerinden anlar. Zaman anlayışı da çok iyidir. Korkunç tutkusu ile iş dünyasında önemli işler başarabilir. Bununla birlikte oldukça ters huyludur. Böyle bir ortakla nerede ,ne zaman ne yaptığınızı siz bile anlayamaya bilirsiniz. Heyecanlı konuşkan sonra birdenbire asık suratlı ve içe dönük olabilir. Yuvasında huzuru bozulmuşsa ,ya da bir gönül meselesine üzülmüşse içine düştüğü sıkıntıdan kolayca silkinip kurtulamaz ve çalıştığı ortamda rahatsız edici bir atmosfer yaratabilir. Burçlar Kuşağındaki, simgesi yengece benzer.

Yumuşak ve incedir. Yengeç ortağınız her zaman pek konuşmaz. Öğütleri ile sizi yönetmesine karşı önlem almalısınız. Sezgileri çok güçlüdür. Zekice hareketlerinin yanı sıra bu sezgilerine de güvenebilirsiniz. Genellikle her konuda bilgisi vardır fakat bir konuyu yeterince anlamadan ve üstünde düşünmeden, mantıksızca kararlara varabilir, saçma önerilerde bulunabilir. Ortağınızın işinde büyük bir dirençle çalıştığını göreceksiniz. Çevresinde her şey yerle bir olmuş görünse bile , olağanüstü tutkusu yaptığı işin peşini bırakmasına engel olacak ve büyük bir bağlılıkla yaptığı işi sonuna kadar götürecektir.

Sessiz bir işçi , zamanı iyi ayarlayan uzman bir yöneticidir. Yavaşça birtakım arkadaşlıklar kurar ve bir gün birdenbire idareyi ele alır. Olabildiğince arka planda kalmak, Yengeç ortağınızın huyudur. Olay çıkartmaktan da hoşlanmaz. Onunla geçinebilmek için , onun vazgeçemeyeceği eski model usullerine katlanmanız gereklidir, çünkü alışkanlıklarına çok bağlıdır. Kincilik yaradılışında vardır. Başarılı ve aranan bir kişi olmak ona , özellikle zevk verir. Hedefine varmak için, sizin yardım edebileceğinize inandığı sürece , sizinle iş ortaklığı yapacaktır, yoksa sizi herhangi bir insan olarak değerlendirecektir. Çok geçmeden onun huysuzluklarından ve ters cevaplarından sizden hoşlanıp hoşlanmadığını kestirebilirsiniz.

Kaderine boyun eğmesi , işi oluruna bırakması , ortaklığınız için bir tehlike olabilir. Böyle durumlarda Yengeç ortağınızın arkasına atacağınız bir tekme uzun zaman için onun aklını başına toplamasına yetecektir. İş toplantılarınızda fazlası ile sıkıcı olacak ve çevresindekiler üzerinde sanki o toplantıda yokmuş izlenimi verecektir. Kişisel düşüncelerini açıklaması merakla beklenirken huzur bulduğu evine ya da iş yerine kapandıktan sonra konuyu daha iyi düşünecek ve o toplantıda kendisinden beklenilen yanıtı en iyi biçimde verebilecektir. Yengeç ortağınız kendisine baskı yapılmasından hoşlanmaz. Zihni genellikle geçmişle ilgili olduğundan işyerinizi antikalarla ve eski püskü eşyalarla doldurabilir. Duygusal ülkücü , duyarlı ve çok çabuk kırılan bir kişidir . yengeç ortağınızı gücendirecek olursanız , hemen kendisine yakın bulduğu kişilere koşacak , hatta hastalanacaktır . kendisine yapılan aşağılamayı kesinlikle unutmaz ve yine aynı duruma düşmemeye çalışır. Kendisine karışılmamasını da isteyebilir ama kendi haline bıraktığınızda zorluklar ve yanlışlıklar içine sürüklenebilir. Bu durumda ona büyük bir anlayışla yardım etmeniz gerekecektir.

Önlemci ve tutumludur. Eski ve değerli kitaplardan oluşan bir kitaplık ya da antika eşyalar dışında ortaklığınızın parasının herhangi bir şeye harcanmasını istemeyecektir. Onun iyiliğini düşündüğünüzü anladığı zaman daha çok çalışacaktır. Bu ortağınızla aynı görüşü paylaştığınız sürece , ortaklığınız daha sağlam ve daha uzun ömürlü olacaktır. Olumsuz bir Yengeç ortağı, sessizliğinin yanı sıra, huysuzluğu, kararsızlığı keyifsizliği ve tutuculuğu ile aşırı derecede duyarlı bir kişidir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder