Salı, Ağustos 23, 2011

ütüleme epilasyon yaptıranlar

Lazer epilasyon yöntemlerinden oldukça kullanışlı olan bir yöntemde ütüleme epilasyon yöntemi dir. Ütüleme lazer epilasyon teknolojisi ile birlikte epilasyondan çok çok iyi sonuçlar alınmaya başlanmış ve lazer epilasyon yaptıranlarında hayli memnun kaldıkları bir yöntem olmuştur. Ütüleme epilasyon uygulaması ağrısız, yanıksız bir teknik olarak dikkat çekiyor. Bu yöntemin nasıl işlediğinden bahsedecek olursak;

Ütüleme Lazer Epilasyon yönteminde yapılan sık atışlar ile kıl folikülünün yavaş yavaş ısıtıldığı bir yöntem. Ütüleme epilasyon cihazlarının soğutma özelliği de bulunduğundan epidermis de atış aralarında soğutuluyor. Böylece etki tamamen kıl folikülünü tahrip ederken canlı deriye yapılan etki ihmal edilebilecek kadar düşük oluyor. Bu sonuç ta yanma hissi uyandırmayan bir epilasyon yöntemi olarak Ütüleme epilasyon teknolojisini karşımıza çıkarıyor. Ütüleme epilasyonda atışlar tek tek yapılmadığından da batma ve acı hissi de duyulmuyor.

Ütüleme Epilasyonda Atışlar sabit değilde cihaz başlığı deri üzerinde ütü gibi gezdirilerek yapılıyor ve bundan dolayıda bu yöntem Ütüleme epilasyon adıyla kullanılıyor. Ütüleme lazer epilasyon yönteminin tıpkı derininize masaj yaparmış hissi uyandırarak, ağrısız, acısız ve yan etkisiz olarak 4 mevsim boyunca uygulanabilen tek lazer epilasyon yöntemi olduğuda söyleniyor.

Ütüleme epilasyon teknolojisi ile ilgili sıkça sorulan sorulara verilen cevaplar ise şöyle;

Ütüleme epilasyon yöntemi Ağrısız, acısız bir yöntem mi?
Evet gerçektende ütüleme lazer epilasyonda ağrı ve acı duyulmuyor. Tıpkı cildinize sıcak taş masajı yapar gibi, konforlu, oldukça hızlı ve kısa süreli seanslar ile gerçekleştiriliyor.

Hangi Lazer epilasyon cihazları ütüleme teknolojisine sahip, Ütüleme epilasyon yöntemi hangi cihazlar ile yapılabiliyor?
Ütüleme epilasyon Alma Lazers adlı firmanın geliştirdiği devrim niteliğinde bir teknoloji olduğundan ve patenti de bu firmada bulunduğundan Ütüleme yöntemi de sadece Alma lazer marka cihazlar ile gerçekleştirilebiliyor. Alma lazer firmasının da Türkiye dağıtıcılığını STS lazer yapıyor. Ancak ütüleme teknolojisi bu kadar yayılınca piyasada türevlerinin çoğalması sağlıksız cihazları da beraberinde getiriyor. Lütfen bu gibi cihazlardan uzak durunuz ve cihaz markanızın Alma lazer olduğundan emin olunuz. Ütüleme cihaz modelleri ise şu şekilde, Soprano XL diode lazer, Harmony XL lazer, Spa Accord ve Spa SHR olarak adlandırılıyor.

Ütüleme Epilasyon Yaptıranların yorumları nasıl?
Yaptığımız araştırmalara ve sitemize yapılan yorumlara göre daha önce başka yöntemler ile lazer epilasyon yaptıranların, acı ve kızarıklıklardan şikayetçi olduklarını, ancak daha sonra ütüleme lazer epilasyonu keşfederek tüm bunlardan kurtulduklarını, oldukça rahat bir işlem olduğunu ve sonuçlarına kendilerinin bile inanamadıklarını belirttiklerine şahit olduk.


arkadaşlar son günlerde bu yeni yöntem epilasyondan oldukça sık bahsediliyor
acısız olması benim ilgimi ilk çeken şey oldu araanızda yaptıran yada yaptırmayı düşünen varmı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder