Cuma, Ağustos 26, 2011

Kremali Milfoy Pasta Tarifi




Malzemler:
  • 4 adet milföy hamuru
  • 1 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı labne peyniri
  • 1 adet elma
  • 1 adet muz
Hazırlanisi:
1) Once, süt ve unu karıştır.
2) ocakta boza kıvamı alıncaya kadar pişir ve sonra şekeride ilave edip karistirmaya devam et.
3) Seker icinde eridikten sonra ocagin altini kapat.
4) 3 kaşık olan labne peyniri de karıştırıp el mikseri ile çırp.
5) Bu arada milföy hamuru 4 parçaya bölünür tek parçalar halinde ısıtılmış fırında pişir.
6) Her ikiside soğuduktan sonra krema sıkma torbasına konup milföylerin üzerine sıkılır.
7) Son olarak, dilediğiniz meyvalarla ikram yapabilirsiniz.
NOT: Cok hafif ve lezzetli bir tatli. Iftardan sonra çayla beraber nefisss

ALINTI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder